ورود شرکت های دانش بنیان داخلی به تولید و نگهداری تجهیزات فرودگاهی
به گفته مدیرعامل هما ، صنعت حمل و نقل هوایی و هما تلاش کرده است از ظرفیت شرکت های دانش بنیان استفاده کند که در این باره می توان به تامین هشت ایرکاندیشن ، ۲ دستگاه غلتک ، ۳ گراندپاور و تعمیر تجهیزات خدمات فرودگاهی توسط این شرکت ها اشاره کرد .
به نقل از فارس، شمس الدین فرزادی پور اظهار داشت : هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران با فراهم کردن بستر لازم برای صنایع و شرکت های دانش بنیان در حوزه فناوری های هوایی ، تاکنون در بخش های مختلف از ظرفیت موجود این شرکت ها استفاده کرده است .
طراحی و تولید کارت پرواز توسط شرکت های دانش بنیان داخلی
به گفته وی همکاری هما با شرکت های دانش بنیان با هدف بهره گرفتن از توان و دانش این شرکت ها در بازه زمانی دو سال گذشته تنگاتنگ بود و توانست بخشی از نیازهای مجموعه را به ویژه در بخش عملیاتی برطرف کند . البته همکاری با این شرکت ها به ویژه در صنعت هوانوردی مستلزم داشتن گواهی نامه معتبر از مراکز بین المللی و سازمان هواپیمایی کشوری است .
فرزادی پور به استفاده از ظرفیت یکی از این شرکت ها در زمینه طراحی و تولید کارت پرواز اشاره کرد و گفت : کارت پرواز به جهت ایمنی و مسائل مرتبط در صنعت هوانوردی بسیار مهم است ، سالها بود طراحی و تولید این کارت ها در خارج از کشور صورت می گرفت که علاوه بر وابستگی ، خروج ارز را نیز به همراه داشت ؛ در دو سال گذشته کارت های پرواز توسط یکی از شرکت های مذکور تامین و ارائه شد که قدم بزرگی در این زمینه بود .
ورود دانش بنیان ها به تعمیرات بخشی از تجهیزات خدمات فرودگاهی
وی درباره همکاری باسایر شرکت های دانش بنیان گفت : برای اولین بار همکاری خوبی با تولیدکنندگان داخلی برای تامین تجهیزات خدمات فرودگاهی صورت گرفت .
وی تصریح کرد : تامین هشت دستگاه ایرکاندیشن ، ۲ دستگاه غلتک ، ۳ دستگاه گراندپاور ، شوینده های ویژه تجهیزات و تعمیرات بخشی از تجهیزات خدمات فرودگاهی از دیگر کارها در زمینه استفاده از توان داخلی این شرکت ها است .
- 2 بازدید