بحران سرو غذا در پروازهای دلتا
در پی کشف تخلفات گسترده بهداشتی در آشپزخانه هواپیمایی دلتا، این آشپزخانه تعطیل شد و بیش از ۲۰۰ پرواز این شرکت بدون سرو غذا انجام شد.
بازرسیهای اخیر اداره غذا و داروی آمریکا (FDA) نشان داد که در این آشپزخانه، موارد متعددی از آلودگی مواد غذایی، وجود حشرات و عدم رعایت اصول بهداشتی مشاهده شده است.
این حادثه که در روزهای گذشته رخ داده، نشان میدهد که صنعت هواپیمایی با چالشهای جدی در زمینه ایمنی مواد غذایی روبرو است. در گذشته نیز گزارشهای متعددی از تخلفات بهداشتی در آشپزخانههای هواپیمایی دیگر منتشر شده بود.
دلتا در واکنش به این حادثه، تولید غذا را متوقف کرده و در حال انجام اقداماتی برای رفع مشکل و بازگرداندن سرویس غذا به پروازها است. با این حال، این حادثه به اعتبار این شرکت لطمه زده و باعث نگرانی مسافران شده است.
کارشناسان معتقدند که برای جلوگیری از تکرار چنین حوادثی، باید نظارتها بر آشپزخانههای هواپیمایی افزایش یابد و شرکتهای هواپیمایی به رعایت دقیق استانداردهای بهداشتی ملزم شوند.
منبع:foodsafetynews
ترجمه: فائزه امین پویا
- 1 بازدید