آمادگی مرکز تحقیقات برای رفع مشکلات پژوهشی و تحقیقاتی صنعت حمل ونقل هوایی کشور
با هدف همکاری مضاعف برای رفع نیازهای علمی، پژوهشی و تحقیقاتی صنعت هوایی کشور، نشست هم اندیشی سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و رئیس سازمان هواپیمایی کشوری در حاشیه برگزاری «دوازدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت هوایی و هوانوردی ایران- Show ۲۰۲۴ Air» در محل مرکز نمایشگاه های بین المللی جزیره کیش، برگزار شد.
به نقل از مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، این نشست با حضور سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، سرپرست بخش حمل ونقل هوایی و هیئت کارشناسی همراه همچنین رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، معاونین و تعدادی از مدیران در غرفه این سازمان در «دوازدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت هوایی و هوانوردی ایران- Show ۲۰۲۴ Air» در محل مرکز نمایشگاه های بین المللی جزیره کیش، برگزار شد.
رییس سازمان هواپیمایی کشوری ضمن عرض خیرمقدم به سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و هیئت همراه، از حضور کارشناسان این مرکز در «دوازدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت هوایی و هوانوردی ایران- Show ۲۰۲۴ Air» ابراز خوشحالی و خرسندی کرد.
حسین پورفرزانه با توجه به برنامه تحول صنعت هوانوردی در دولت چهاردهم و ضرورت تحقیقات و مطالعات کارشناسی و کاربردی در این زمینه، همکاری و تعامل تنگاتنگ سازمان هواپیمایی کشوری با مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی را در راستای رفع نیازهای علمی و پژوهشی صنعت حمل ونقل هوایی کشور، خواستار شد.
وی تعامل و همکاری علمی و پژوهشی سازمان هواپیمایی کشوری و مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی را در قالب بررسی و انجام مطالعات تطبیقی مقررات هوانوردی در بخش های عملیات، تعمیرات، امنیت هوانوردی و فرودگاهی در مقایسه با سایر کشورها در چارچوب مقررات بین المللی منتج به ارتقا و رشد استانداردهای هوایی موجود کشور را، بسیار مؤثر و راهگشا ارزیابی کرد.
غزال راهب سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی نیز ضمن ابراز خوشحالی از برگزاری این نشست، از زحمات ارزنده رئیس و کارشناسان سازمان هواپیمایی کشوری برای مشارکت مؤثر در برپایی «دوازدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت هوایی و هوانوردی ایران- Show ۲۰۲۴ Air»، تقدیر و تشکر کرد.
راهب آمادگی کامل مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی را در راستای همکاری و تعامل مضاعف با سازمان هواپیمایی کشوری با بهره مندی از توان جامعه دانشگاهی و نخبگانی موجود برای هم افزایی علمی، پژوهشی و تحقیقاتی منتج به ارتقا استاندارهای موجود، تدوین ضوابط، مقررات و آیین نامه های به روز همچنین رفع مشکلات پژوهشی و تحقیقاتی پیش روی صنعت حمل ونقل هوایی کشور را، اعلام کرد.
وی با اشاره به تجارب ارزنده و امکانات ذی قیمت موجود در مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی طی بیش از پنج دهه فعالیت های متنوع علمی و پژوهشی، از رئیس، معاونین و کارشناسان سازمان هواپیمایی کشوری برای بازدید فنی از دستاوردها و آزمایشگاه های منحصربفرد این مرکز، در آینده ی نزدیک دعوت به عمل آورد.
- 1 بازدید