نشست هم اندیشی صندوق بازنشستگی هما و سازمان فنی و حرفه ای کشور
در نشست مشترک محسن حسنلو مدیرعامل صندوق بازنشستگی هما و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور مهرداد عظیمی، مطرح شد: توجه به نیازهای چندگانه مهارتی در بازار کسب و کار ضروری و استقبال بنگاه های اقتصادی از آموزش های مهارتی بی نظیر است.
تشکیل کارگروه تخصصی به منظور توسعه آموزش های مهارتی در صنعت هوایی کشور
محسن حسنلو مدیرعامل صندوق بازنشستگی هما با اشاره به زمینه های مختلف همکاری با سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، اعلام کرد: این جلسه نتایج مطلوبی را برای صنعت هوایی کشور در پی خواهد داشت و برای تسریع و برنامه ریزی توسعه آموزش های مهارتی در این حوزه تشکیل کارگروه های تخصصی در سطح مدیران و کارشناسان و انعقاد تفاهم نامه همکاری ضروری است. حسنلو تصریح کرد: نیازهای مهارتی صنعت هوایی کشور توسط این مجموعه احصاء می شود تا مسیر شغلی برای نوجوانان و جوانان ترسیم شود و برای شاغلین هم پایداری اشتغال به همراه داشته باشد.
مهرداد عظیمی معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در نشست با مدیرعامل و تعدادی از مدیران صندوق بازنشستگی هما، بر ضرورت توجه به نیازهای چندگانه مهارتی در راستای موفقیت در ایجاد و پایداری اشتغال تأکید کرد.
عظیمی با تبریک عملیات غرورآفرین رزمندگان مقاومت فلسطین علیه دشمن اشغالگر صهیونیستی، گفت: ما در حال گذار از یک مسیر طی شده موفق چهل ساله پیروزی انقلاب هستیم و در این برهه مسئولین کشور بحث آموزش های مهارت که مؤثر در امر اشتغال افراد جویای کار و تحصیل کرده می باشد را دنبال می کنند.
سازمان آموزش فنی و حرفه ای ظرفیت های فراوانی در تربیت نیروی ماهر مورد نیاز بازار کار دارد، وی با بیان اینکه سازمان آموزش فنی و حرفه ای ظرفیت های فراوانی در تربیت نیروی ماهر مورد نیاز بازار کار دارد، افزود: در شرایط کنونی و با توجه به تأثیر تکنولوژی های نوین بر اشتغال، نیازمند توجه ویژه به ارائه آموزش های چندگانه مهارتی در بخش های مختلف آموزش های مهارت حرفه ای، مهارت سخت افزاری و مهارت های نرم افزاری هستیم. معاون وزیر کار تصریح کرد: در سال های گذشته مهارت و تخصص افراد بر پایه یکسری وظایف کلیشه ای استوار بود ولیکن امروزه مسأله تغییر و تحول یکی از مسایل بسیار مهم و حیاتی است و برای اشتغال و انجام موفقیت آمیز وظایف شغلی افراد باید تخصص، مهارت و صلاحیت را در یک زمینه خاص کسب کنند. وی استقبال بنگاه های اقتصادی از آموزش های مهارتی در راستای کسب، بازآموزی و مهارت آموزی منابع انسانی شاغل را بی نظیر عنوان کرد و گفت: سازمان ها و بنگاه های اقتصادی فراوانی به سازمان آموزش فنی و حرفه ای جهت ارائه مدل آموزش مهارت متناسب با نیاز بازار مراجعه کردند تا سرمایه های انسانی در کنار آموزش های سنتی، آموزش های مهارتی را کسب کنند.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور افزود: هدایت در سنین نوجوانی و بعضاً جوانی بر عهده خانواده ها می باشد و عدم درک و شناخت خانواده ها از فضای کشور و جهان و استعداد فرزندانشان موجب عدم پرورش استعداد و عدم تشخیص و شناسائی هدف و مسیر زندگی برای آینده آنان می باشد. رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای خاطرنشان ساخت: در حال حاضر سازمان در حوزه گسترش چتر مهارتی و توسعه عدالت آموزشی، تدوین استانداردهای شایستگی و ارزشیابی مبتنی بر چارچوب صلاحیت حرفه ای را با همکاری بنگاه های اقتصادی و نهادهای دولتی و غیردولتی و ... در دستور کار قرار داده است. وی با بیان اینکه آموزش های مرتبط با صنعت هوایی برای نوجوانان و جوانان دارای جذابیت می باشد، آمادگی این سازمان در راستای انعقاد تفاهم نامه با صندوق بازنشستگی هما به عنوان سند همکاری در راستای توسعه چتر آموزشی اعلام کرد.
در ادامه این نشست معاونین سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به ارائه پاره ای توضیحات در خصوص نحوه ارائه آموزش های مهارتی، تدوین استانداردهای آموزشی، سنجش مهارت حرفه ای، آموزش جوانان در کارگاه ها، مسابقات ملی و بین المللی مهارت و ... در راستای توسعه همکاری های آموزشی پرداختند. در این زمینه نیز مدیران عامل و مدیران صندوق بازنشستگی هما ضمن برشمردن راهکارهای مهارتی و تخصصی در این حیطه، مجموعه صندوق را بستری مناسب برای اجرای این طرح تا سطح آموزش عالی دانستند که می تواند از طریق آن نیروهای متخصص در زمینه صنعت هوانوردی را آموزش داد و بخشی از آنها را در این صنعت به کار و اشتغال ترغیب و نیازهای تخصصی صنعت هوایی کشور را تأمین کرد.
- 117 بازدید