دلیل تاخیر اجرای قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان

شماره :
45755
شنبه 1403/09/10 ساعت 09:37

از پیشنهاد صفحه «دلیل تاخیر اجرای قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت:

دلیل تاخیر اجرای قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان

 

نیکزاد با بیان اینکه ۷۰ هزار میلیارد تومان برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تخصیص یافته است، گفت: متأسفانه در آغاز دولت چهاردهم اطلاعات غلط به رئیس جمهور داده شده و تأخیر به وجود آمده در اجرای این قانون به همین خاطر است.

علی نیکزاد شامگاه پنجشنبه در نشست اعضای جامعه اسلامی اصناف و بازاریان اردبیل اظهار داشت: ما در مجلس یازدهم ارزش افزوده 9 درصد را به 10 درصد افزایش دادیم تا منابع حاصل از آن که حدود 70 هزار میلیارد تومان بوده صرف همسان‌سازی حقوق بازنشستگان شود.

به گزارش تسنیم؛ وی تصریح کرد: متأسفانه در آغاز دولت چهاردهم اطلاعات غلط به رئیس جمهور داده شده و تأخیر به وجود آمده در اجرای این قانون به همین خاطر است ولی دولت چهاردهم پذیرفته تا همسان‌سازی حقوق را در سه سال انجام دهد که سال اول 40 درصد، سال دوم 30 درصد و سال سوم 30 درصد مابقی این طرح اجرایی و عملیاتی خواهد شد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: با دستور مقام معظم رهبری و از صندوق توسعه ملی 565 میلیارد تومان منابع به دولت داده شده تا مطالبات معوق بازنشستگان و سایر پرداختی‌ها را انجام داده و بخشی از منابع نیز صرف اجرای طرح‌های زیربنایی شود.

نیکزاد افزود: برای مجلس دوازدهم ساماندهی کارکنان دولت و همچنین اجرای طرح همسان‌سازی حقوق بازنشستگان جز اولویت‌ها و برنامه‌ریزی‌های اصلی و اساسی است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: ما در روزهای سه‌شنبه در هیئت رئیسه مجلس نشست مجمع نمایندگان استان را برگزار می‌کنیم تاکنون به صورت مشترک چندین طرح و پروژه را مورد پیگیری و رصد قرار دادیم.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: در بحث فیلترینگ و حجاب بعد از سه ماه توقف ابلاغ این طرح در دولت چهاردهم کار اجرایی در حال انجام است و به صورت دقیق و کارشناسی در هر 2 حوزه نتایج امر به اطلاع مردم خواهد رسید.

نیکزاد بیان کرد: همچنان تاکید ما بر حذف فرآیند بروکراسی اداری است که به معنای واقعی گلایه‌های مردم را به همراه داشته و حتی به دل‌چرکینی مردم منجر شده است.

وی ضرورت اختصاص اعتبار مناسب برای پروژه‌های عمرانی به ویژه عمران روستایی را یادآور شد و ادامه داد: با توجه به اینکه 15 درصد اعتبارات استانی و 85 درصد ملی توزیع می‌شود، تلاش ما بر این است تا از ردیف‌های ملی و تهاتر نفت منابع مورد نیاز را برای اجرای طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی و زیربنایی در نظر بگیریم.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی ضرورت احداث دارالفنون دوم را در مناطق 13گانه اردبیل یادآور شد و تصریح کرد: ما از اوایل سال آینده احداث این مجموعه را با همت بانک عامل شاهد خواهیم بود و در کنار آن قرار است با دستور وزیر آموزش و پرورش ساخت 500 کلاس درس با پیش‌بینی اعتبار 750 میلیارد تومان آغاز شود.

 دولت منابع ارزان قیمت برای ساخت مسکن اختصاص دهد

نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی به اهمیت حل مشکلات حوزه اشتغال، مسکن و ازدواج جوانان اشاره کرد و گفت: با فعال شدن مسکن 134 رشته در این حوزه فعال و زمینه اشتغال جوانان فراهم می آید.

نیکزاد افزود: ساخت چهار میلیون و 300 هزار واحد مسکن مهر در دولت نهم و دهم در تاریخ این کشور بی‌سابقه است و ما توانستیم این کار را با تزریق 50 هزار میلیارد تومان منابع ارزان قیمت انجام دهیم.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: در دولت سیزدهم ساخت مسکن ملی نیز برای خانه‌دار شدن گروه‌های فاقد مسکن شروع شد تا 97 هزار مستأجر استان بتوانند خانه‌دار شده و سرپناهی برای خود پیدا کنند.

وزیر سابق راه و شهرسازی اضافه کرد: در استان اردبیل 430 هزار خانوار وجود دارد که 290 خانوار صاحب مسکن بوده و مابقی آنها مستأجر و یا فاقد مسکن هستند.

نیکزاد بیان کرد: در مدت چهار سال قرار بود 101 هزار واحد مسکن احداث و تحویل متقاضیان شود که ما با اضافه کردن یک‌هزار هکتار اراضی به محدوده اردبیل، تلاش کردیم تا در شهرک شهید سلیمانی ساخت واحدهای مسکونی را شروع کنیم.

وی در ادامه یادآور شد: 26 هزار واحد مسکن در اردبیل در حال احداث است و یک‌هزار و 907 واحد نیز در بافت فرسوده اجرایی و عملیاتی می‌شود.

نیکزاد تصریح کرد: عمده موانع در احداث این واحدها تخصیص نیافتن اعتبارات کم بهره و منابع بانکی بوده که باید هر چه سریعتر مشکل پرداخت تسهیلات ارزان قیمت حل شده تا به سرعت زیرساخت‌های مورد نیاز نیز با همکاری دستگاه‌های متولی انجام شود.

وی گفت: عمده خانوارها توان پرداخت آورده را برای احداث مسکن ملی ندارند و باید هر چه سریعتر در این زمینه تدبیری اندیشیده شود که البته عملکرد دستگاه‌‌های اجرایی استان در طرح نهضت ملی مسکن قابل قبول و مطلوب است.

 گروه شاهد در منطقه ویژه اقتصادی هیچ اقدامی نکرده است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: با انتخاب استاندار اردبیل امیدواریم انتصاب مدیران با توانمندی و اولویت نیروهای بومی مورد توجه قرار گیرد و در کنار آن افراد شایسته بتوانند مسئولیت‌ها را عهده‌دار شوند.

نیکزاد در ادامه خاطرنشان کرد: برای ما هنوز معلوم نشده مدیرانی که رؤسای هیئت‌های ورزشی را عهده‌دار شده‌اند، چگونه وقت و فرصت رسیدگی به کارهای هیئت را پیدا می‌کنند و در این زمینه باید تدبیری درست اندیشیده شود.

وی اضافه کرد: به هیچ وجه در انتصاب مدیران دخالتی نخواهیم کرد اما بر روند کار آنها نظارت دقیق انجام می‌شود.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در مجلس دهم در حق منطقه آزاد تجاری استان ظلم شد اما در مجلس یازدهم بخشی از روند کار ترمیم شده و با وجود مخالفت‌های اعضای مجمع تشخیص مصلحت منطقه آزاد در محدوده 10 هزار و 650 هکتار به تصویب رسید.

نیکزاد در ادامه یادآور شد: با راه‌اندازی دفتر منطقه آزاد در بیله‌سوار امکان توسعه آن در محدوده‌های دیگر وجود دارد که امیدواریم با الحاق مناطق همجوار، رونق بیشتری را در منطقه آزاد اردبیل شاهد باشیم.

وی تصریح کرد: در بحث منطقه ویژه اقتصادی نیز گروه شاهد خوب عمل نکرده و محدوده این منطقه روز به روز کوچکتر شده در حالی که باید با سرمایه‌‌گذاری بخش خصوصی و همراهی شهرک‌های صنعتی بتوان زمینه رونق منطقه اقتصادی نمین را بهتر و شایسته‌تر از وضعیت فعلی فراهم کرد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در مورد ضعف برخی از مدیران گفت: سؤال را باید از افرادی پرسید که در انتصابات این مدیران دخیل بودند.

نیکزاد افزود: با وجود محدود بودن اعتبارات عمرانی کشور فعالیت‌های خوبی را در سطح استان شاهد هستیم و منابع در اختیار نماینده را به عمران و آبادانی شهری و روستایی اختصاص داده و سعی خواهیم کرد در آینده از این منابع به کارهای فرهنگی نیز مبلغی را اختصاص دهیم.

وی به بازگشایی باغ شریعت اردبیل به عنوان تنفس‌گاه شهری اشاره کرد و ادامه داد: با تلاش مؤثر بعد از گذشت سال‌های طولانی این تنفس‌گاه آزاد شده و 800 میلیارد تومان منابع در صندوق دادگستری وجود دارد که امیدواریم صاحبان این باغ این مبلغ را هر چه سریعتر دریافت کنند.

نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی در ادامه خاطرنشان کرد: برای آزادسازی پادگان ارتش در اردبیل 10 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است تا 28 هکتار محدوده شهری از پادگان به باغ تبدیل شده که در این زمینه امیدواریم هیئت امنایی تشکیل شود تا این منابع صرف آزادسازی حریم پادگان ارتش اردبیل شود.

 

X